Lahodné ovocné víno Biely Jazdec - kvalita je naša prednosť, cena výhra.

K spracovaniu vína sa používajú prírodné šťavy vyrobené z čerstvého ovocia. Tieto šťavy sa podľa druhu ovocia, z ktorého pochádzajú len nepatrne upravujú na zákvasy.

Príliš vysoký obsah kyseliny sa znižuje pridávaním vody a príliš nízky obsah cukru sa vyrovnáva miernym prisladením. Tým sa zlepšujú chuťové vlastnosti vína a dosahuje určitého množstva alkoholu v nápojoch.

Akosť ovocných vín je predovšetkým závislá na akosti ovocia. Každý ovocný druh a odroda ma iný obsah cukru, kyselín, vitamínov, minerálnych a aromatických látok, ktoré pôsobia na vytváranie senzorických hodnôt a celkového charakteru ovocných vín. Na ľudský organizmus blahodarné pôsobí celý súbor nutričných zložiek, ktoré sú v ovocných vínach vo zvlášť vyváženom a biologicky účinnom komplexe.